-->

2/02/2018

NASA'nın Canlı Yayınındaki Görüntü Neydi ?

author photo
NASA,Süper,Kanlı,Mavi,Ay,UFO,SETI,Institute,Astronom,Set,Shostak

NASA'nın Canlı Yayınındaki Görüntü Neydi ?





Dün oldukça Ender rastlanan 3 gökyüzü olayı aynı anda gerçekleşti Süper Kanlı Mavi Ay tutulmasını canlı yayınlayan NASA canlı yayında belirlenemeyen bir cisim UFO iddialarını gündeme getirdi. 

Dünyamızın tek uydusu olan Ay tutulma ile gerçekleşen Süper Kanlı Mavi Ay Türkiye'den ve dünyanın çeşitli bölgelerinden izlendi. 

Bu tarihi anı milyonlara ulaştırmak isteyen NASA Süper Kanlı Mavi Ayı canlı yayınladı lakin NASA canlı yayındayken kadraja bir cisim girdi ve bu cisim UFO tartışmalarını gündeme getirdi. 

Özellikle sosyal medyada sıkça paylaşılan bu kare ülke basınında da kendisine yer buldu ve bu konu ile ilgili NASA herhangi bir açıklama yapmadı. 


Bilim kurgu filmleri değişmezi olan insanoğlu ve uzaylıların karşılaşması kuşkusuz bilimin en yoğun mesai harcadığı konulardan. 

SETI Institure'de çalışan Astronom Dr Seth Shostak bu konu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Dr Seth Shostak dünya dışı yaşam ile ilerideki 20 Sene içinde karşılaşacağımızın öngörüsünde ve bu durum fiziksel temas değil tamamen gezegenler arası bir mesaj olacağına inanmakta.

NASA geçtiğimiz aylar içerisinde dünya dışı Yaşama dair somut verilerin 20 sene içinde daha net bir şekilde belirlenebileceğini açıklamıştı.
Reklam

Yayın için 0 Yorum


İfadelerİfadeler

Sonraki yayın Önceki yayın
Önceki yayın Önceki yayın

Reklam